15 Јул
Администратор

Штофарите ги ,,палат” моторите на 17 јули

Во понеделник на 17.07.2017 од 17 часот и 30 минути фудбалерите на Тетекс на стариот стадион во Тетово ќе го имаат...
05 Јул
Администратор

,,Или ќе играме на Градски или се откажуваме!!!”

Тетекс со ултиматум до надлежните институции во државата: ,,Или ќе играме на Градски или се откажуваме!!!” Очигледно на ФК Тетекс му...
01 Јул
Администратор

Напред Тетекс со ново руво, модерен имиџ!!!

Почитувани фанови и симпатизери на ФК Тетекс, Чест и задоволство ни е да ви соопштиме дека од денеска ја пуштивме во...