Голмани

Среден ред

Марјан Билбилоски
8 Марјан Билбилоски Среден ред
Меритон Салији
10 Меритон Салији Среден ред
Никола Сарески
13 Никола Сарески Среден ред
Ринор Ајдини
18 Ринор Ајдини Среден ред
Донарт Бајрами
20 Донарт Бајрами Среден ред
Сашо Шопоски
21 Сашо Шопоски Среден ред
Руфат Чилафи
22 Руфат Чилафи Среден ред
Лазар Пеев
23 Лазар Пеев Среден ред
Божидар Митревски
24 Божидар Митревски Среден ред
Мики Јованоски
44 Мики Јованоски Среден ред

Стручен штаб

 • Славчо Георгиевски - Тупан

  Шеф на стручен штаб 30.03.1980 - Скопје, Македонија

 • Дејан Цветковски - Мали

  Помошник тренер 09.08.1974 - Скопје, Македонија

 • Коста Богоевски

  Кондициски тренер

 • Миле Спировски

  Тренер на голмани

 • Ивица Пејовски

  Физиотерапевт