Честит Илинден!!! Македонци

На сите граѓани на Република Македонија, Напред Тетекс ви го честита најголемиот македонски празник Илинден. Ви посакуваме многу здравје, среќа и многу радосни моменти на вас и на вашите најблиски.

Прочитај повеќе …