Тетекс пред крајот од преодниот рок се засили со осум нови фудбалери

Нашата гордост Тетекс се засили официјално со вкупно осум фудбалери пред завршувањето на зимскиот преоден рок пред стартот за пролетниот дел од сезоната, кој треба да помогнат ,,текстилците” да го[…]

Прочитај повеќе …

Среќен роденден Шериф!!

Крилниот напаѓач на Тетекс, Шериф Реџепи денеска го слави својот 19-ти роденден. Реџепи е роден во Тетово, и потекнува од фудбалската школа на Тетекс. Напред Тетекс на Шериф му посакува[…]

Прочитај повеќе …

Среќен роденден Шаро!!

Напаѓачот на Тетекс, Филип Јовановски – Шаро денеска го слави својот 19-ти роденден. Јовановски е роден во Тетово, и потекнува од фудбалската школа на Тетекс, следниот предизвик во фудбалската кариера[…]

Прочитај повеќе …