Новото првенство го почнуваме против Генч Калемлер, во купот со ФК Гостивар

Денеска во просториите на Фудбалската Федерација на Македонија, беше извршена ждрепка за новиот шампионат во Втората лига 2018/19 и купот на Македонија. Ждрепката сакаше натпреварите во новата сезона, нашиот Тетекс[…]

Прочитај повеќе …