Тетекс пред крајот од преодниот рок се засили со осум нови фудбалери

Нашата гордост Тетекс се засили официјално со вкупно осум фудбалери пред завршувањето на зимскиот преоден рок пред стартот за пролетниот дел од сезоната, кој треба да помогнат ,,текстилците” да го[…]

Прочитај повеќе …