Македонија Ѓ.П прва контролка за Тетекс во зимските подготовки

Екипата на Македонија Ѓорче Петров е првиот противник на Тетекс на пријателските натпревари од подготовките за пролетниот дел од сезоната во ВМФЛ – Запад. Како што најавивме пред неколку дена,[…]

Прочитај повеќе …