Тетекс договори три пријателски натпревари, и ќе настапи на меморијалниот турнир ,,Вуко Каров”

Нашата гордост Тетекс после интензивните физички припреми од оваа недела почнува и со пријателски натпревари за клубот да почне со воигрување на тимот и со припреми на тактичко – технички[…]

Прочитај повеќе …