Младинците и кадетите гостуваат во Кратово, пионерските екипи домаќини на Силекс

Во сабота ќе се одигра 18-тото коло во првенството на младинските фудбалски категории. Противник за генерациите на ФК Тетекс ќе биде екипата на Силекс од Кратово. Младинците и кадетите во[…]

Прочитај повеќе …

ГФК Тиквеш ќе биде противник на тетексовите генерации во 17-тото коло

Претстојниов викенд активно ќе биде 17 коло во првенството на младинските фудбалски категории. Противник за наште генерации ќе биде екипата на Тиквеш од Кавадарци. Пионерските екипи во сабота на гостински[…]

Прочитај повеќе …