Започнува новата сезона, Тетекс со поголеми амбиции од претходната !!!

По повеќе од два месеци без фудбал, утре на 18-ти август, се означува стартот на новата натпреварувачката сезона 2018/19 во Втората македонска фудбалска лига – Запад. На стартот, во првото[…]

Прочитај повеќе …