Тетекс го осигура и четвртото засилување, Стефан Коцев од Македонија Ѓ.П

Стефан Коцев од Македонија Ѓ.П е четвртото летно засилување за Тетекс. 21-годишниот кој игра на позиција заден везен, минатата сезона една полусезона играше во ФК Локомотива потоа премина во вториот[…]

Прочитај повеќе …