ФК Тетекс се сели на дојранското крајбрежје, во петок со Беласица

Поради лошите временски услови, раководството на Тетекс со екипата во четврток одлучи да замине во Дојран на мини припреми, каде за петок има договорен пријателски натпревар со ФК Беласица од[…]

Прочитај повеќе …