Пред почетокот на вториот дел од првенството, денеска нашите фудбалери и целиот стручен штаб имаа фотосесија. Оваа иницијатива токму ние Напред Тетекс ја организиравме во соработка со Фудбалскиот клуб Тетекс за клупските и маркетнишките потреби.

сподели ја статијата!

февруари 25, 2021