Утре (сабота) од 14 часот на игралиштето на Агенцијата за млади и спорт во Тетово e закажан пријателски натпревар против ФК Саса Каменица. Овој пријателски натпревар е од особено значење и важност за двете екипи, бидејќи ќе биде искористен од стратезите и стручните тимови, за проверка на тактичката поставеност на теренот и моменталната кондициона и техничка спремност на поголемиот дел од фудбалерите. Па ова ќе биде своевиден тест за сите нив и шанса за докажување две недели пред почеток на вториот дел од сезоната. Како и секогаш тимот на Напред Тетекс во живо ќе го проследи натпреварот за вас, по завршување ќе имате можност да го прочитате извештајот на нашиот веб сајт.

сподели ја статијата!

февруари 12, 2021