Најнов член на ФК Тетекс е 20-годишниот Христијан Стојановски кој игра на позицијата лев бек и кој досега беше дел од екипата на ФК Саса. Тој е поранешен член на тимот на ФК Работнички каде ја мина младинската школа на овој клуб.

ДОБРЕДОЈДЕ ВО ФК ТЕТЕКС – ХРИСТИЈАН СТОЈАНОВСКИ !!!

сподели ја статијата!

јануари 18, 2021