Во „Куќа на фудбалот“ со извлекување беше одреден распоредот на натпревари за новата сезона од Втора МФЛ – Запад која треба да започне на 22. август. 
ФК Тетекс новото првенство ќе го започне со дуел против ФК Кораб на домашен терен со почеток од 17 часот.

сподели ја статијата!

август 12, 2020