Ново име во редовите на Тетекс или вкупно девето засилување пред почеток на новата сезона е 21-годишниот напаѓач Никола Димовски кој доаѓа од ГФК Осогово. Претходно беше дел од прволигашот на Црна Гора, Ком.

Во нашите лиги има играно за ФК Саса Каменица и за младите категории на Академија Пандев. Да напоменеме дека Димовски потекнува од фудбалската школа на ССК.

НИКОЛА, ДОБРЕДОЈДЕ ВО ТЕТЕКС !!!

сподели ја статијата!

август 11, 2020