Нашите најави пред некој ден се потврдија, но несакавме пред време да ги соопштиме, бидејќи несакавме на нашиот клуб да му нанесеме било која штета.
Нека ние со среќа на сите, нека пукнат душманите!
Еден е Тетекс, Тетекс живее и живее !!!
Наш клуб, наш град, само нас ни припаѓа!!!
Само Тетекс Тетово !!!

сподели ја статијата!