ФК Тетекс поднесе жалба до Фудбалската федерација на Македонија и официјално го добива натпреварот против ФК Лабуништа со службени 3-0, бидејќи клубот од Лабуништа направи пропуст и ги прекршија правилата на ФФМ затоа што на мечот на Градскиот стадион во Струга не одеа според членот кој вели ,,еден тим на терен мора да го заврши полувремето со еден играч под 19 години, како и еден играч под 21 година“.

сподели ја статијата!