ФК Тетекс се засили со Валон Зеќири

Тетекс доби ново засилување во своите редови, станува збор за Валон Зеќири кој ќе ги носи боите на нашиот клуб до крајот на актуелната сезона.
23-годишниот Зеќири е роден во Тетово, игра на крилните позиции и важи за фудбалер со големо искуство, во неговата кариера играше за косовските тимови Лапи, потоа за Кек од друга страна пак во нашата лига за Шкендија, Велезерими и последен клуб Гостивар. Се очекува тој да биде од голема помош во борбата за опстанок во Втората лига-Запад.

ДОБРЕДОЈДЕ ВО ТЕТЕКС – ЗЕЌИРИ ВАЛОН !!!