Напред Тетекс на сите кои го слават денешниот празник Божиќ, им посакува мир во своите домови, многу здравје и љубов. Ви посакуваме во овие празнични денови да останете во добро расположение.

ХРИСТОС СЕ РОДИ МАКЕДОНЦИ ✞ ✞ ✞ 

сподели ја статијата!

јануари 7, 2019