Започнува новата сезона, Тетекс со поголеми амбиции од претходната !!!

По повеќе од два месеци без фудбал, утре на 18-ти август, се означува стартот на новата натпреварувачката сезона 2018/19 во Втората македонска фудбалска лига – Запад. На стартот, во првото[…]

Прочитај повеќе …

Тетекс се засили со репрезентативец на Македонија У-19

ФК Тетекс продолжи да се засилува за претстојната сезона и во своите редови донесе ново име – централниот дефанзивец Антонио Митрев. Се работи за 19-годишен активен репрезентативец на Македонија кој[…]

Прочитај повеќе …