Сино-белите утре гостуваат на Велезарими во Кичево

Престојниот викенд носи продолжување на борбите за бодови во Втората македонска фудбалска лига Запад. Фудбалерите на ФК Тетекс ја искористија паузата на репрезентативните настани со победа на пријателскиот натпревар против[…]

Прочитај повеќе …