Игор Савевски назначен за нов капитен на ФК Тетекс

Искусниот одбранбен фудбалер на ФК Тетекс, Игор Савевски – Каспер ќе ја носи капитенската лента на „плаво-белите”, а негов заменик ќе биде Марјан Мицков.