Распоред на натпреварите на Тетекс во ВМФЛ 2018/19 (есенски дел)

Денеска беше одржана ждрепка за Втората лига Запад сезона 2018/2019.
Целокупниот распоред на натпреварите на Тетекс низ есенскиот дел од сезоната.

Тука е прикачен распоредот