Од денеска и официјално повеќе не се дел од ФК Тетекс Даниел и Александар Трпе(в)ски, Мики Веселиноски, Филип Аризанкоски бидејќи преминаа во ФК Љуботен. На истите им посакуваме се најдобро во понатамошната фудбалска кариера!!!

СРЕЌНО ДЕЦА НАШИ!!!

сподели ја статијата!

јули 25, 2018