Офанзивецот во таборот на Тетекс, Иво Јанакиевски денеска го слави својот 25-ти роденден. Јанакиевски е роден на денешен ден во Скопје, а во нашиот клуб е од 2017 година, и важи за еден од најдобрите во тимот.
Напред Тетекс на Јанакиевски му посакува многу здравје, среќа, голови и победи во дресот на „Тетексовите“.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН HENRY

сподели ја статијата!

јуни 9, 2018