Задниот везен во таборот на Тетекс, Никола Петровски денеска го слави својот 20-ти роденден. Петровски е роден во Тетово, и потекнува од фудбалската школа на Тетекс.
Напред Тетекс на Петровски му посакува многу здравје, среќа, победи во дресот на „Текстилците“.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН КОЉО

сподели ја статијата!

мај 23, 2018