Христос Воскресе – Навистина Воскресе

На сите верници, на сите свои навивачи, спортски пријатели и сите кои денеска го прославуваат најголемиот христијански празник – Велигден, Напред Тетекс им посакува среќен празник, да го поминат во мир, благосостојба, среќа и љубов, заедно со својата фамилија и со своите најблиски.

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ
НАВИСТИНА ВОСКРЕСЕ