Нашиот Тетекс денеска доживеа висок пораз на пријателскиот натпревар од ФК Беласица (4-0). Стрелци за Струмичани беа Благој Истатов, Горан Здравков, Мартин Мирчевски, автогол на капитенот Билбилоски. Поради повреда во комбинација не беа Игор Савевски, Дино Најдоски и Тони Брњарчевски.

Рамани
Ф. Реџепи
Здравкоски
Билбилоски
Дервиши
Николовски
М. Јованоски
Азири
Јанакиевски
Јонузи
Сулај

Во игра влегоја Панчевски и Митев (голмани), Ибраими, Петровски, Фетиши, Ш. Реџепи, Акики и Ф. Јовановски.

сподели ја статијата!

февруари 23, 2018