Денеска својот 23-ти роденден го прославува младиот доктор во фудбалскиот клуб Тетекс, Синиша Петровски.
Напред Тетекс му го честита роденденот и му посакува многу здравје, среќа и уште многу успех со нашиот тим.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ДОКТОРЕ!!!

сподели ја статијата!

февруари 16, 2018