Крилниот напаѓач на Тетекс, Шериф Реџепи денеска го слави својот 19-ти роденден. Реџепи е роден во Тетово, и потекнува од фудбалската школа на Тетекс.
Напред Тетекс на Шериф му посакува многу здравје, среќа, победи во дресот на „Текстилците“.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ШЕРИФ!!

сподели ја статијата!

февруари 10, 2018