Утре (понеделник) со почеток во 11 часот во просториите на Фудбалската Федерација на Македонија ќе се оддржи ждрепката за распоредот во втората македонска фудбалска лига исток и запад 2017/18 и за купот на Македонија. Веднаш после ждрепката на нашиот веб сајт ќе биде објавен комплетниот распоред на натпреварите во есенскиот период, и противникот во купот.

сподели ја статијата!

август 6, 2017