На сите граѓани на Република Македонија, Напред Тетекс ви го честита најголемиот македонски празник Илинден.
Ви посакуваме многу здравје, среќа и многу радосни моменти на вас и на вашите најблиски.

сподели ја статијата!

август 2, 2017