Тетекс го комплетираше денешниот ден на подготовките под падините на Шара. На тренинзите од денеска се приклучи и Мирослав Јованоски од Брегалница кој потекнува од нашата фудбалска школа, се работи за 26-годишен фудбалер кој игра во средниот ред и има играно за повеќе клубови во Македонија: Работнички, Вардар и Шкендија.

сподели ја статијата!

јули 18, 2017