Почитувани фанови и симпатизери на ФК Тетекс,
Чест и задоволство ни е да ви соопштиме дека од денеска ја пуштивме во употреба нашата редизајнирана веб страница.
Нашиот тим на сајтот ќе се обидува да ве информира за се што ќе му се случува на фудбалскиот тим.
Тука може да ги прочитате сите статии, најави и извештаи.
Нашиот сајт е единствениот, непроменлив извор на информации за Тетекс.
Нашата страница е формирана и предводена од дел на навивачи со долгогодишна љубов кон Тетекс.

сподели ја статијата!

јули 1, 2017